Ajax werkt aan schaduwlijstje voor Cillessen

Reacties

Ajax is deze week met de keepers Diederik Boer, André Onana en Mickey van der Hart afgereisd voor het trainingskamp in Neustift. Eerste doelman Jasper Cillessen sluit volgende week aan. De 26-jarige Nijmegenaar wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met Manchester United.

Ajax werkt aan schaduwlijstje voor Cillessen

Tot direct contact tussen beide clubs heeft het nog niet geleid, maar Ajax wacht dat moment niet passief af. De Amsterdammers formeren schaduwlijstjes voor een eventuele vervanger van Cillessen.

De Amsterdammers willen de Oranje-international behouden, maar hebben wel geleerd van de transfer vorig jaar van Daley Blind. De verdediger annex middenvelder maakte vlak voor het verstrijken van de transferdeadline de overstap naar de Engelse grootmacht.

Cillessen is de enige basisspeler van de Amsterdammers die momenteel in verband wordt gebracht met een transfer. Er worden transferbedragen van 28 miljoen euro genoemd voor de keeper die onlangs zijn contract verlengde tot medio 2018. Bij een vertrek van Cillessen wil Ajax direct doorschakelen naar een nieuwe eerste doelman.

Overigens werkte Ajax vanochtend een lange trainingssessie af. In de hitte van Neustift bereidt de ploeg zich voor op de voorronde van de Champions League, die voor Ajax eind juli begint. Komende zaterdag spelen de Amsterdammers een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou en daarmee sluiten ze het trainingskamp in Oostenrijk af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.