Ajax speelt op één dag tegen Nordsjælland én Panathinaikos

Reacties

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt Ajax op vrijdag 10 juli twee oefenwedstrijden. De ploeg van trainer Frank de Boer treedt aan tegen FC Nordsjælland en Panathinaikos.

Ajax speelt op één dag tegen Nordsjælland én Panathinaikos

Ook de afgelopen twee jaar speelde Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen twee vriendschappelijke wedstrijden op één dag. Zo heeft bijna ieder selectielid een gelijke belasting en kan het programma in de dagen na de wedstrijden voor alle spelers hetzelfde zijn.

Bij beide opponenten staan voormalige Eredivisionisten onder contract. Joshua John en Hans Mulder spelen bij Nordsjælland, terwijl ex-Ajacied Yannis Anastastiou de trainer van Panathinaikos is. Hij heeft de beschikking over onder anderen Marcus Berg, David Mendes da Silva en Daniël Pranjic.

Eerder al werd al bekend dat Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefent tegen VfL Wolfsburg. De ploeg van spits Bas Dost eindigde als tweede in de Bundesliga. Ook spelen de Amsterdammers tegen Dinamo Moskou, waar de landgenoten Alexander Büttner en Douglas in dienst zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.