Ajax met Younes naar Utrecht, weer geen plek voor Krul

Reacties

Amin Younes maakt deel uit van de selectie van Ajax voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht van zondagmiddag. De buitenspeler viel afgelopen week tegen PEC Zwolle (1-3 winst) nog uit wegens liesklachten.

Ajax met Younes naar Utrecht, weer geen plek voor Krul

Vrijdag trainde Younes alweer volledig mee, maar trainer Peter Bosz wilde toen nog niet zeggen of de buitenspeler de selectie zou halen omdat hij de reactie af wilde wachten. Vorige week werd de Duitser in de 39ste minuut vervangen door debutant Justin Kluivert.

Ajax moet het in Utrecht wel stellen zonder Pelle Clement, Abdelhak Nouri en Václav Cerny (allen geblesseerd), terwijl Bertrand Traoré met Burkina Faso actief is op het Afrika Cup-toernooi. Net als afgelopen week zit Tim Krul niet in de selectie. Bosz geeft de voorkeur aan Diederik Boer als stand-in voor André Onana.

De aftrap van FC Utrecht - Ajax is zondag om 12.30 uur. De Amsterdammers, die na achttien speelrondes op vijf punten van koploper Feyenoord de tweede plaats bezetten, wonnen in het seizoen 2008/09 voor het laatst in Eredivisie-verband in de Domstad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.