Ajax met fitte Fischer en vijf nieuwelingen naar Wenen

Reacties

Viktor Fischer reist dinsdagochtend mee met de selectie van Ajax voor het duel met Rapid Wien in de derde voorronde van de Champions League. Trainer Frank de Boer neemt in totaal negentien spelers mee naar Oostenrijk.

Ajax met fitte Fischer en vijf nieuwelingen naar Wenen

Fischer (foto) keert terug in de wedstrijdselectie. De Deense aanvaller werd afgelopen week, voor de laatste oefenwedstrijd tegen AS Saint-Étienne, uit voorzorg nog aan de kant gehouden. Door de terugkeer van Fischer blijft zijn landgenoot Lucas Andersen achter in Amsterdam.

In Wenen heeft De Boer ook weer de beschikking over nieuweling Yaya Sanogo. De van Arsenal gehuurde spits debuteerde onlangs bij Ajax tijdens het oefenduel met Saint-Étienne (1-0 nederlaag) en kan tegen Rapid Wien zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Ajax maken. Ook de andere vier nieuwelingen zitten in de selectie.

De Amsterdammers spelen woensdag om 21.05 uur in het het Ernst Happelstadion de eerste wedstrijd in de derde voorronde van het miljoenenbal. Volgende week dindag staat de return in de Amsterdam Arena op het programma, waarvoor inmiddels ruim veertigduizend fans in het bezit zijn van een kaartje.

Hieronder de volledige selectie van Ajax.
Doel: Jasper Cillessen, Diederik Boer.
Verdediging: Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga, Mitchell Dijks, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever.
Middenveld: Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj.
Voorhoede: Viktor Fischer, Arek Milik, Amin Younes, Yaya Sanogo, Anwar El Ghazi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.