Ajax mengt zich in felle strijd om zéér gewilde Djuricic

Op de slotdag van de transfermarkt heeft Ajax zich gemengd in de strijd om Filip Djuricic. De 21-jarige spelmaker van SC Heerenveen staat nog tot medio 2014 onder contract in Friesland.

Ajax mengt zich in felle strijd om zéér gewilde Djuricic

Ajax heeft laten weten de Servische middenvelder annex aanvaller graag aan de selectie toe te voegen. Djuricic heeft in Friesland de afspraak dat hij sowieso na dit seizoen mag vertrekken.

Djuricic staat ook nog steeds in de belangstelling van FC Twente. De Tukkers zagen in hem een alternatief voor Fer die op het punt stond naar Everton te verkassen. Op het moment dat die transfer in duigen viel, ontbeerde Twente ook direct de middelen om Djuricic aan te trekken.

SC Heerenveen gaat er vooralsnog vanuit dat Djuricic vrijdag evenwel aan de aftrap staat bij SC Heerenveen, dat dan RKC Waalwijk treft. Een vertrek van de Serviër zou een flinke aderlating zijn voor coach Marco van Basten.

Marc Overmars, belast met de technische zaken bij Ajax, erkent dat Djuricic op een lijstje staat bij Ajax. 'Maar we informeren naar meerdere spelers om te vragen hoe hun situatie is', aldus de voormalige aanvaller van de Amsterdammers. (Freek Jansen & Peter Wekking)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen