Ajax meldde zich tevergeefs bij Roda voor Cissé

Sekou Cissé blijft een gewild transferobject, ook nadat Feyenoord de komst van de aanvaller wereldkundig heeft gemaakt. Ajax meldde zich donderdag tevergeefs bij Roda JC voor de Ivoriaan.

Ajax meldde zich tevergeefs bij Roda voor Cissé

Dinsdag liet Feyenoord-trainer Mario Been weten dat zijn club er in geslaagd is om Cissé voor de komende vier seizoenen vast te leggen, maar geheel officieel lijkt de transfer nog niet beklonken.

FC Twente is nog steeds van mening dat Cissé komend seizoen in Enschede speelt. De zaakwaarnemer van de aanvaller liet voorzitter Joop Munsterman dinsdagavond nog weten dat Cissé nog altijd van plan is naar Twente te gaan.

Cissé zelf leek dit vorige maand ook van plan te zijn. 'Ik heb mijn keuze gemaakt: ik wil naar FC Twente. Dat heb ik ook laten weten aan Mario Been van Feyenoord', vertelde hij aan Voetbal International.

Cissé speelt sinds 2004 bij Roda JC, in 133 competitieduels scoorde de Ivoriaan 24 keer. De 23-jarige aanvaller wil echter graag hogerop. Bij de club uit Kerkrade stond de zevenvoudig international nog tot medio 2011 onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen