Ajax definitief zonder Boilesen en Serero tegen Barça

Reacties

Frank de Boer heeft twee flinke tegenvallers te verwerken gekregen. De trainer van Ajax kan dinsdag tijdens het bezoek aan Barcelona in de groepsfase van de Champions League niet beschikken over Nicolai Boilesen en Thulani Serero.

Ajax definitief zonder Boilesen en Serero tegen Barça

Boilesen miste zaterdag al het uitduel met FC Twente (1-1) door een hersenschudding, die hij dinsdag had opgelopen tijdens de EK-kwalificatie-interland van Denemarken tegen Portugal. De linksback werd door zijn vader met de auto terug naar Amsterdam gereden, maar uit onderzoek blijkt dat hij nog onvoldoende is hersteld om in en tegen Barcelona in actie te komen.

Serero speelde wel in Enschede, maar als controlerende middenvelder liep hij een hamstringblessure op. Tien minuten voor tijd moest de Zuid-Afrikaan zich laten vervangen. Serero kampt met een hamstringverrekking en nog niet duidelijk is hoelang hij uit de roulatie is.

Het duel tussen Barcelona en Ajax staat dinsdagavond (aftrap 20.45 uur) onder leiding van een Schotse scheidsrechter. De Europese voetbalbond (UEFA) maakte zondag bekend dat William Collum de wedstrijd in goede banen moet leiden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.