Ajax dankt Ramalho en Benítez voor perfecte start in Eindhoven

Reacties

Ajax heeft negen wedstrijden op rij niet gewonnen en treedt zondagmiddag aan tegen het nog foutloze PSV, maar de start van de Amsterdammers in Eindhoven is goed. Na twee grote kansen was de derde raak.

Ajax dankt Ramalho en Benítez voor perfecte start in Eindhoven
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 2
Ajax
Ajax

Uitgerekend Branco van den Boomen sloeg toe bij Ajax. De middenvelder keerde terug als basisspeler, als vervanger van Benjamin Tahirovic. Voor de goal van de middenvelder was het Brian Brobbey die betrokken was bij twee belangrijke momenten. Hij schoot op Walter Benítez in een één op één met de PSV-goalie, daarna kon hij teamgenoot Steven Bergwijn net niet bereiken met een lage voorzet.

In de tiende minuut bleek driemaal scheepsrecht voor Ajax. De uitclub kreeg daarbij hulp van de PSV-defensie. André Ramalho bracht Benítez aan het twijfelen na het schot van Van den Boomen, waardoor de Argentijnse goalie te laat naar de hoek ging. Vervolgens kreeg Brobbey nog een erg grote kans op de 0-2, maar de spits van Ajax schoot over.

Klik onder of boven de tweet om de goal te bekijken

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.