Ajax contracteert opnieuw twee A-junioren

Reacties

Ajax heeft de A-junioren Adham el Idrissi en Terry Lartey Sanniez gecontracteerd. De zeventienjarige aanvaller en achttienjarige rechtsback liggen nu vast tot de zomer van 2018.

Ajax contracteert opnieuw twee A-junioren

Lartey Sanniez (op de foto achter de juichende El Idrissi) maakte dit seizoen al zijn debuut in het betaalde voetbal. De fysiek sterke verdediger speelde drie keer mee met Jong Ajax in de Jupiler League. Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk verwacht veel van Lartey Sanniez, die sinds 2008 uitkomt voor de Amsterdammers. 'Hij is moeilijk te kloppen en voldoet aan de eisen en normen die het topvoetbal vragen', vertelt Jonk op de clubwebsite.

El Idrissi wacht in tegenstelling tot Lartey Sanniez nog op zijn eerste officiële minuten in het profvoetbal. Desondanks is Jonk ook lovend over de centrumspits, die al sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax speelt. ' Adham is echt een vechtertje. Hij trekt de andere spelers uit het team mee. Je hoeft in hem geen batterij te stoppen, hij blijft maar vechten voor het team.'

Sinds de jaarwisseling is Ajax druk bezig met het vastleggen van veelbelovende spelers uit de jeugdopleiding. Ook talenten als Elton Acolatse, Abdelhak Nouri en Donny van de Beek zetten onlangs hun handtekening onder een meerjarige verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.