Ajacied Meleg moet bij FC Groningen Zivkovic opvolgen

Reacties

FC Groningen wil het nog niet bevestigen, maar de club uit stadion Euroborg heeft zijn oog laten vallen op Ajacied Dejan Meleg (19) als opvolger van Richairo Zivkovic die na dit seizoen naar Amsterdam vertrekt.

Ajacied Meleg moet bij FC Groningen Zivkovic opvolgen

Rond de overgang van de zeventienjarige spits naar Ajax heeft FC Groningen geïnformeerd of het een speler kan huren van de landskampioen. 'Dat klopt, maar zijn naam kan ik niet noemen', reageerde algemeen directeur Hans Nijland tegenover Voetbal International. Zeer waarschijnlijk gaat het om Meleg. De Serviër stond eerder in de belangstelling van de Groningers, maar hij koos vorig jaar voor een transfer naar Amsterdam.

Meleg, afkomstig van Vojvodina Novi Sad, debuteerde onder Frank de Boer nog niet in de hoofdmacht. De aanvaller speelt voor Jong Ajax en scoorde al negen keer in de Jupiler League. Hij kwam rond zijn overgang in het nieuws vanwege een omstreden twintigjarig contract met zijn zaakwaarnemer. 

Lees deze week in Voetbal International alle details over de transfer van Richairo Zivkovic van FC Groningen naar Ajax. Klik hier om de nieuwe editie online te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.