'Ajacied Fischer op weg naar Middlesbrough'

Reacties

Viktor Fischer verruilt Ajax zeer waarschijnlijk voor Middlesbrough. De aanvaller heeft het trainingskamp van Denemarken verlaten om zijn transfer naar de Engelse promovendus af te ronden, meldt De Telegraaf.

'Ajacied Fischer op weg naar Middlesbrough'

Ajax nam Fischer al op zestienjarige leeftijd over van FC Midtjylland, dat zo'n 1,3 miljoen euro ontving voor de linksbuiten. In Amsterdam werd de Deense dribbelaar lange tijd gezien als een talent van de buitencategorie. In februari 2014 liep Fischer echter een zware hamstringblessure op die hem een jaar aan de kant hield. Daarna wist hij de hoge verwachtingen nog slechts sporadisch waar te maken.

Dit seizoen speelde Fischer 28 competitiewedstrijden voor Ajax, waarin hij goed was voor acht doelpunten en drie assists. In de laatste fase van het seizoen deed scheidend trainer Frank de Boer echter nauwelijks nog een beroep op de Deense international, die Amin Younes voor zich moest dulden in Amsterdam.

Omdat het contract van Fischer nog maar een jaar doorliep in Amsterdam, werd al snel duidelijk dat een transfer zeer waarschijnlijk was. Het als nummer twee van het Championship naar de Premier League gepromoveerde Middlesbrough hoopt de komst van de aanvaller snel af te ronden. Met de overgang zou een transfersom van vijf miljoen euro exclusief bonussen gemoeid zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.