Agüero neemt grootste zorgen over knieblessure weg

Reacties

Sergio Agüero heeft de grootste zorgen om zijn knieblessure weggenomen. De Argentijnse aanvaller liet zaterdagavond via Twitter weten dat hij op het eerste oog geen serieuze schade heeft opgelopen.

Agüero neemt grootste zorgen over knieblessure weg

Dat is een grote geruststelling voor Manchester City in aanloop naar het Champions League-duel van dinsdag met Juventus. Manager Manuel Pellegrini uitte gisteren nog zijn zorgen, omdat Agüero zijn been na een grove charge van Scott Dann niet kon bewegen. 'Laten we hopen dat hij binnen 48 uur herstelt, maar het kan weleens anders uitpakken', zei de Chileen.

Het lijkt er echter dat op de koploper van de Premier League, die tegen Juve mogelijk ook niet kan beschikken over David Silva en Raheem Sterling, zijn aanvalsleider niet lang hoeft te missen. 'Iedereen bedankt voor jullie bezorgdheid', zei de 27-jarige international op Twitter. 'Ik werd hard geraakt en kon daardoor niet verder, maar het lijkt geen ernstige blessure te zijn', aldus Agüero over zijn kniekwetsuur.

City had alle reden om aan te nemen dat Agüero wel lang uit de roulatie zou zijn, want de laatste seizoenen stond de ex-speler van Atlético Madrid al vaker aan de kant door uiteenlopende blessures. Zo was hij eind vorig jaar nog een maand niet inzetbaar door schade aan zijn kniebanden. Sindsdien was hij met veertien officiële treffers weer uitermate belangrijk voor City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.