Afzwaaiende Terry prijst Abramovich: 'De beste eigenaar'

Reacties

John Terry sprak zondag na zijn laatste thuisduel in dienst van Chelsea van een van de moeilijkste dagen in zijn leven. De afzwaaiende captain vergat tijdens zijn dankwoord ook eigenaar Roman Abramovich niet.

Afzwaaiende Terry prijst Abramovich: 'De beste eigenaar'

'Jullie zijn zonder twijfel de beste supporters ter wereld', sprak de 36-jarige Terry na de 5-1 zege op Sunderland. 'Jullie hebben me zoveel gegeven. Toen ik moeilijke momenten beleefde, zongen jullie mijn naam. Zelfs wanneer ik jullie teleurstelde met een slechte wedstrijd.'

In zijn 717de officiële optreden voor Chelsea werd Terry al na 26 minuten gewisseld, een verwijzing naar zijn rugnummer. 'Ooit kom ik hier terug, sowieso zal ik het team altijd blijven steunen', kondigde Terry aan.

'Dit is een van de moeilijkste dagen in mijn leven. Ik heb heel veel geluk gehad dat ik altijd met ongelooflijke spelers en managers heb mogen samenwerken. Ik ben iedereen dank verschuldigd. We moeten verder allemaal Abramovich dankbaar zijn. Hij is de beste eigenaar die er is.'

Terry had ook de eer om samen met Gary Cahill de Premier League-trofee omhoog te houden. De verdediger kondigde aan het liefst nog één of twee jaar door te voetballen. Na zijn vakantie hakt Terry definitief de knoop door over zijn toekomst. Zaterdag sluit Chelsea het seizoen af met de FA Cup-finale tegen Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.