Afscheid van Real Madrid nadert voor afwezige Carvalho

Real Madrid stond maandagochtend voor het eerst op het trainingsveld ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Ricardo Carvalho liet zich niet zien in afwachting van een oplossing voor de uitzichtloze situatie.

Afscheid van Real Madrid nadert voor afwezige Carvalho

Naast elf EK-gangers miste trainer José Mourinho ook linksback Marcelo, die met Brazilië deelneemt aan de Olympische Spelen. De opvallendste afwezige was Mourinho's landgenoot Ricardo Carvalho. De centrumverdediger is met toestemming afwezig opdat hij duidelijkheid krijgt over zijn toekomst.

Door een slepende rugblessure miste Ricardo Carvalho een groot deel van het voorbije seizoen. Tijdens diens absentie werkte Sergio Ramos zich op tot basiskracht in het hart van de defensie. Carvalho heeft een nog één seizoen doorlopende verbintenis, maar zijn perspectieven in Madrid zijn pover.

Recent werd de verdediger, eerder voetballend onder Mourinho bij FC Porto en Chelsea, genoemd als ruilmiddel bij de naderende transfer van Luka Modric. Real Madrid wilde Ricardo Carvalho gebruiken om de exorbitante vraagprijs van Tottenham Hotspur te drukken. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's