Afscheid Touré dreigt door komst Guardiola

Reacties

De start van Josep Guardiola bij Manchester City is het einde van het verblijf van Yaya Touré bij The Citizens. Althans, de zaakwaarnemer van de Ivoriaan verwacht een breuk.

Afscheid Touré dreigt door komst Guardiola

In 2010 gaf Guardiola het groene licht voor de transfer van Touré, die na drie jaar in Camp Nou voor dertig miljoen van Barcelona naar Manchester City verhuisde. De Ivoriaan ziet een hernieuwde samenwerking met de Spaanse coach niet zitten.

'Ik denk dat Yaya City gaat verlaten', zegt zijn zaakwaarnemer Dimitri Seluk in Engelse media over de plannen van de 32-jarige Touré, die nog een contract tot medio 2017 heeft. 'Het is niet de vraag of Pep hem wil hebben, het hoort bij het leven', doelt Seluk op het vooroordeel dat mogelijk bij Guardiola leeft. 'Yaya heeft alle prijzen in Engeland gewonnen zonder Guardiola. Zal Guardiola ook winnen zonder Yaya?'

Seluk had geen goed woord over voor technisch directeur Txiki Begiristain en algemeen directeur Ferran Soriano, die na hun verblijf bij Barcelona onderdak vonden bij Manchester City.

'Yaya heeft deuren geopend voor mensen die bij Barcelona werkten. Yaya ging naar een plaats waar veel veranderd moest worden. Hij was niet bang. En nu komt iedereen van Barcelona naar City.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.