Afellay verlaat Heracles-veld met beenblessure

Ibrahim Afellay moest voortijdig van het veld tijdens het met 2-0 gewonnen uitduel van PSV met Heracles Almelo. De middenvelder had last van een pijnlijk rechterbeen.

Afellay verlaat Heracles-veld met beenblessure

In de 67ste minuut strompelde Afellay richting kleedkamer. Even daarvoor was hij geblesseerd geraakt door een forse ingreep van Ricky van den Bergh. De Heraclied ging van achteren bovenop het rechteronderbeen van de PSV'er staan, waarna de Oranje-international tegen het gras ging. Afellay probeerde nog even door te spelen, maar gebaarde enkele minuten later dat hij wilde worden vervangen.

'Ik heb veel pijn aan mijn onderbeen', reageerde Afellay via de website van zijn club. Hij weet nog niet of hij de laatste twee competitieduels van PSV in actie kan komen. 'Het is even afwachten. Maar hij stond er vol op. Het ging niet meer. Wandelen gaat wel, maar kracht erop zetten nog niet.'

Afellay en PSV maken nog kans op de tweede plaats van de Eredivisie. Volgende zondag komt NEC op bezoek, twee weken later wacht een uitwedstrijd tegen Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen