Advocaat zet Van der Wiel uit selectie Fenerbahçe

Reacties

Trainer Dick Advocaat heeft Gregory van der Wiel tot nader order uit de selectie van Fenerbahçe gezet. Ook aanvaller Emmanuel Emenike traint richting het competitieduel van maandag met Gençlerbirligi apart van de groep.

Advocaat zet Van der Wiel uit selectie Fenerbahçe

Waarom het duo een individueel trainingsprogramma moet afwerken, meldt de Turkse club er niet bij. Duidelijk is in ieder geval dat de 28-jarige rechtsback en de Nigeriaanse spits er maandag niet bij zullen zijn als Fenerbahçe de laatste thuiswedstrijd van 2016 speelt. De ploeg van Advocaat moet winnen om de achterstand op de concurrentie niet nog groter te laten worden.

Emenike kwam de laatste weken nog gewoon in actie voor Fenerbahçe, onder meer in het Europa League-duel met Feyenoord, maar Van der Wiel speelde sinds zijn terugkeer van een blessure alleen mee in het bekerduel met Gençlerbirligi van eind november. Begin dit seizoen was de 46-voudig international nog wel gewoon basisspeler.

Volgens aanvoerder Volkan Demirel is Van der Wiel buiten de boot gevallen door zijn gedrag in de kleedkamer. 'Na een nederlaag lijkt hij daar totaal niet mee te zitten. Hij is telkens met zijn telefoon in de weer.' Begin dit seizoen kwam de ex-Ajacied met hoge verwachtingen naar Fenerbahçe, dat hem overnam van Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.