Advocaat wisselt onterecht wegens geel, Van Gaal zingt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Advocaat wisselt onterecht wegens geel, Van Gaal zingt

• Sunderland-manager Dick Advocaat beklaagde zich er na de 4-2 nederlaag tegen Leicester City over dat zijn spelers niet scherp waren. Maar de Nederlandse coach was er zelf ook niet helemaal bij. Na afloop zei hij namelijk dat hij Lee Cattermole in de dertigste minuut gewisseld had omdat de Engelsman reeds geel op zak had.

Een foutje van Advocaat, want Cattermole was nog helemaal niet op de bon geslingerd. Wél veroorzaakte de 27-jarige middenvelder een strafschop.

Louis van Gaal vierde vandaag zijn 64ste verjaardag. Reden voor de Manchester United-manager om een liedje te zingen op de persconferentie na afloop van het duel met Tottenham Hotspur (1-0 winst). Althans, dat is wat de maker van deze videobewerking ons wil doen geloven. Vermakelijk!

• Op Instagram reageerde Memphis Depay op zijn competitiedebuut voor Manchester United. 'Het voelde zo goed om mijn debuut te maken op Old Trafford!', schreef de aanvaller.

Felt so good to make my debut at Old Trafford, amazing. Great start lads. #GGMU

Een foto die is geplaatst door Memphis (@memphisdepay) op

'Ik denk dat Chelsea opnieuw kampioen gaat worden, omdat ze met John Terry de beste verdediger ter wereld hebben.'
Ruud Gullit is vol lof over Chelsea-aanvoerder John Terry. 'Terry is 34 jaar, maar is nog altijd het hart van het elftal en degene die naast hem staat, speelt altijd goed. Die spelers leren veel van hem en dat is de reden waarom Chelsea doorgaans zo solide speelt.' (BBC)

• In 2013 speelde Kevin Grosskreutz nog negentig minuten mee in de met 2-1 verloren Champions League-finale tegen Bayern München, maar de multifunctionele middenvelder vond zichzelf vandaag terug op het wedstrijdformulier van het tweede team van Borussia Dortmund. Dat komt uit op het vierde niveau in Duitsland en de onfortuinlijke Grosskreutz eiste ook nog eens een negatieve hoofdrol op. In de 66ste minuut hielp hij namelijk met een eigen doelpunt het nietige Verl aan een 2-1 zege.

• Lionel Messi en Dani Alves deden het ooit bij een warming-up van Barcelona: de bal overschieten zonder dat deze de grond raakt. Bij Bayern München kunnen de Zuid-Amerikanen er ook wat van, zo laten Douglas Costa, Rafinha en Thiago Alcântara (wiens vader uit Brazilië komt) zien in onderstaande video.

'Zlatan Ibrahimovic werkt hard en wil dat anderen dat ook doen. Daarom schreeuwt hij tegen iedereen.'
• Crystal Palace nam deze zomer Yohan Cabaye over van Paris Saint-Germain, waar de Franse middenvelder samenspeelde met Zlatan Ibrahimovic. Hij genoot van zijn samenwerking met de Zweedse spits. 'Je kunt al veel van hem leren door alleen naar hem te kijken. Alles wat hij doet, doet hij zo goed mogelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.