Advocaat antwoordt snel op aanbod Sunderland

Reacties

Na de redding wil Sunderland door met Dick Advocaat als manager. De 67-jarige Hagenaar laat zijn beslissing ook afhangen van wat de club kan en wil.

Advocaat antwoordt snel op aanbod Sunderland

Advocaat tekende in maart een contract tot het einde van het seizoen met als belangrijkste opdracht Sunderland te behoeden voor degradatie. Na het doelpuntloze gelijkspel van woensdag tegen Arsenal kunnen The Black Cats opgelucht ademhalen.

Maar de Hagenaar heeft zoveel indruk gemaakt dat Sunderland hem graag langer in het Stadium of Light wil houden. 'Ze hebben me inderdaad een aanbod gedaan', vertelde Advocaat twee dagen voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

'Maar dat is in principe niet echt belangrijk. Het gaat er ook om wat de club wil. Kunnen ze investeren of niet? Dat is belangrijk voor mij voor ik een beslissing neem', zei de Haagse coach.

Met voorzitter Ellis Short moet Advocaat om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. 'Hij is een slimme man. Hij wil dat we rond de tiende plaats of hoger staan. Maar het is ook bekend dat je dan moet investeren. Anders ben je in de Premier League kansloos.'

Het antwoord van Advocaat zal niet lang op zich laten wachten. 'Ik neem volgende week een beslissing. Ik zal de mensen van Sunderland donderdag zeggen wat ik ga doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.