ADO rekent op Malone en Jansen

Reacties

Nu ADO Den Haag veilig is, moet de clubleiding druk aan de slag met de selectie voor komend seizoen. Vanuit China is nog altijd niet duidelijk hoeveel geld er beschikbaar wordt gesteld voor versterkingen, waardoor de club van dezelfde mogelijkheden uitgaat als in de voorgaande jaren.

ADO rekent op Malone en Jansen

'Dat scenario passen we toe en geeft voor dit moment duidelijkheid', zegt trainer Henk Fraser. 'Op de achtergrond zijn we druk bezig en worden opties bekeken om de selectie te versterken.' De clubleiding rekent daarbij op behoud van Dion Malone (26) en Kevin Jansen (23, foto). Beide spelers hebben een aflopend contract in de Hofstad en een nieuwe aanbieding in beraad. 'Wij willen beide spelers graag behouden en het lijkt erop dat het de goede kant op gaat.'

ADO Den Haag besluit het seizoen zondag met een thuiswedstrijd tegen kampioen PSV. De ploeg van Fraser bezet na 33 duels de dertiende plaats. Nummer twaalf FC Utrecht heeft drie punten voorsprong, terwijl Heracles Almelo - dat veertiende staat - drie punten minder heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.