ADO overlegt met Van Oostveen na nieuwe absentie Wang

Reacties

Hui Wang heeft opnieuw verstek laten gaan bij de aandeelhoudersvergadering van ADO Den Haag. De Chinese eigenaar was uitgenodigd om vandaag naar de Hofstad af te reizen, maar is niet gearriveerd. Wel voerde de clubleiding van de Hagenaars vanochtend een gesprek met KNVB-directeur Bert van Oostveen.

ADO overlegt met Van Oostveen na nieuwe absentie Wang

Op 18 december liet Wang ook al verstek gaan. Destijds was het reden voor ADO om het overleg direct te annuleren. Dat is vandaag zeker niet het geval. Later komen de overige aandeelhouders, de gemeente Den Haag en de HFC, bijeen met de Haagse directie. Daarin zal onder meer over de koers van de komende weken worden gesproken.

Vanochtend bracht directeur Bert van Oostveen namens de KNVB een bezoek aan het Kyocera Stadion. De directeur betaald voetbal sprak met de Haagse clubleiding op een constructieve manier over de toekomst. De insteek was onder meer om te kijken op welk vlak beide partijen elkaar kunnen helpen.

Deze week geeft Van Oostveen in VI aan het beste met ADO voor te hebben. 'We lezen ook de berichten in de media en die baren ons zorgen. Vandaar dat wij in contact zijn met de club om onze hulp aan te bieden. Daarbij moet je denken aan een soort van bemiddelende en adviserende rol. ADO is een mooie, grote club, en we vinden dat er een oplossing moet komen voor de ontstane situatie. We maken ons zorgen en zijn bereid om de club hulp aan te bieden daar waar dat kan en daar waar het op prijs wordt gesteld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.