ADO kan zijn eerste zes punten pakken tegen Willem II

Reacties

● Willem II leed slechts twee nederlagen in 22 thuisduels met ADO Den Haag in de competitie (W11, G9), maar wist de laatste vier ontmoetingen in Tilburg niet te winnen (G3, V1).

ADO kan zijn eerste zes punten pakken tegen Willem II

● Willem II won geen enkele van de laatste acht competitiewedstrijden tegen ADO Den Haag (G3, V5).

● De ploeg van Jurgen Streppel verloor slechts één van de laatste acht thuiswedstrijden in de competitie, maar dit was wel het meest recente thuisduel met FC Groningen (W4, G3).

● De Tilburgers speelden in de laatste tien seizoenen op het hoogste niveau niet zo vaak gelijk voor eigen publiek als dit jaar (vijf keer).

● Willem II maakte dit Eredivisieseizoen meer onderscheppingen dan elk ander team (695).

● Willem II wist in de laatste tien competitiewedstrijden niet één keer de nul te houden, terwijl de vijf duels daarvóór vier clean sheets opleverden.

● ADO won de ontmoeting met Willem II eerder dit seizoen, maar pakte nog niet zes punten tegen één tegenstander in 2014/15.

● Henk Fraser heeft als trainer van ADO een winstpercentage van 44 procent in competitieduels na de winterstop, tegenover 18 procent in de eerste seizoenshelft.

● ADO-clubtopscorer Michiel Kramer heeft dit seizoen met zijn doelpunten meer punten voor zijn team gepakt (vijftien) dan elke andere Eredivisiespeler.

● Mike van Duinen kwam in zijn laatste vier Eredivisieduels voor ADO tot zeventien succesvolle passes in 253 speelminuten, waaronder één in de laatste wedstrijd tegen Vitesse (in 73 minuten).

Bron: Opta Sports

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.