ADO haalt twee versterkingen: Alberg en Kanon

ADO Den Haag heeft zich op de valreep versterkt met Roland Alberg. De middenvelder komt over van het Turkse Elazigspor. Alberg was niet de enige versterking.

ADO haalt twee versterkingen: Alberg en Kanon

Voor zijn transfer naar Turkije was de 23-jarige Alberg, die in het verleden bij Excelsior speelde, ook al in beeld bij de Hagenaars, eerst in januari 2012 en een half jaar later in de zomer ook. Even was er zelfs sprake van een vermeend ondertekend contract bij ADO, maar dat werd betwist door het kamp-Alberg. De middenvelder speelde in de jeugd voor AZ.

Alberg ondertekende in Den Haag een contract voor een seizoen. In die verbintenis is wel een optie voor twee extra jaren opgenomen.

De technische middenvelder debuteerde in juli 2011 bij Excelsior. In dat seizoen kon hij de Kralingers niet behoeden voor degradatie. In het seizoen 2012/13 deed hij nog achttien duels mee bij Excelsior in de Eerste Divisie.

Kanon
ADO haalde op de valreep ook nog een nieuwe centrumverdediger: Wilfried Kanon (20), een Ivoriaan die voor Corona Brasov in Roemenië speelde. Hij tekent, onder voorbehoud van het verkijgen van een visum en het doorstaan van de medische keuring, voor twee jaar met een optie voor nog twee jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen