Alberg in voetsporen Sneijder met vertrek naar Turkije

Excelsior verwacht dat het deze week Roland Alberg kwijtraakt aan Elazigspor. De middenvelder is in onderhandeling met de Turkse club over een meerjarig contract. Excelsior ontvangt geen transfersom en laat Alberg gratis vertrekken.

Alberg in voetsporen Sneijder met vertrek naar Turkije

Wel hoopt de club met het salaris dat nu vrijkomt een nieuwe speler naar Woudestein te halen. Alberg was bij Excelsior bezig aan zijn tweede seizoen, waar hij zich vorig jaar ontwikkelde tot een talentvolle aanvallende middenvelder.

Na de degradatie uit de Eredivisie verloor Alberg onder trainer Leon Vlemmings zijn basisplaats en raakte hij in opspraak nadat hij zou hebben gespuugd naar de eigen aanhang.

Bij Elazigspor, dat zestiende staat in de Turkse competitie, wordt hij ploeggenoot van Marvin Zeegelaar, die ook eerder bij Excelsior onder contract stond. Mika Väyrynen, ex-speler van PSV en SC Heerenveen, tekende onlangs eveneens voor Elazigspor.

Afgelopen maandag werd in Istanbul voor een uitzinnige menigte Wesley Sneijder als nieuwe aanwinst van topclub Galatasaray gepresenteerd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen