ADO denkt behalve aan Jurjus ook aan transfervrije Jones

Reacties

ADO Den Haag heeft niet alleen Hidde Jurjus op het lijstje met mogelijke vervangers van Martin Hansen staan. Ook de transfervrije Brad Jones is in beeld.

ADO denkt behalve aan Jurjus ook aan transfervrije Jones

De 34-jarige Jones maakte in de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen veel indruk onder de lat van NEC. De Nijmegenaren wilden dan ook graag door met de Australiër, maar die koos ervoor om zijn aflopende contract niet te verlengen. Mogelijk zorgt ADO ervoor dat Jones volgend seizoen toch nog te bewonderen is in de Eredivisie, al heeft de club niet veel financiële middelen om de selectie te versterken.

Bovendien is het altijd maar afwachten of en wanneer grootaandeelhouder Hui Wang geld op de clubrekening stort. Volgens algemeen directeur Mattijs Manders zijn er binnen de exploitatie mogelijkheden om de selectie te versterken. Al benadrukt hij dat ADO creatief en daardoor voorzichtig moet zijn. Het vertrek van Martin Hansen naar FC Ingolstadt 04 is daarbij een opsteker.

In tegenstelling tot eerdere berichten, leverde zijn vertrek meer op dan de negen ton die aanvankelijk doorsijpelde vanuit de onderhandelingen. De som ligt boven de miljoen euro, waarbij ADO in de toekomst ook nog eens extra kan profiteren wanneer Hansen bij de Duitse club aan bepaalde sportieve doelstellingen voldoet.

Lees in de nieuwe Voetbal International een uitgebreide reportage over ADO Den Haag, waar deze zomer nog veel staat te gebeuren.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.