ADO Den Haag legt talentvolle Roemeen twee jaar vast

ADO Den Haag heeft zich na het aantrekken van Jerson Cabral (gehuurd van FC Twente) opnieuw versterkt in aanvallend opzicht. De Hagenaars legden Stephan Cátalin Tira vast voor twee jaar, met een optie voor nog twee seizoenen. De Roemeen komt over van Lazio Roma, waar hij zijn wedstrijden speelde in de beloftenploeg.

ADO Den Haag legt talentvolle Roemeen twee jaar vast

De negentienjarige Cátalin Tira was de afgelopen weken op stage bij de ploeg van trainer Maurice Steijn. In die periode maakte de talentvolle centrumspits een uitstekende indruk, waarop de clubleiding snel handelde. Behalve ADO waren er nog enkele clubs die interesse hadden in de voormalige jeugdspeler van Dinamo Boekarest en Udinese.

In Den Haag moet Cátalin Tira de concurrentie aan met Mike van Duinen, aan wie overigens flink wordt getrokken door andere clubs, en Michiel Kramer, die deze zomer overkwam van FC Volendam. 'Zijn komst is een signaal naar de toekomst', aldus Steijn in Voetbal International over zijn nieuwste aankoop Cátalin Tira. 'We zullen hem dus rustig brengen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen