ADO Den Haag veegt weer bod op Van Duinen van tafel

FC Utrecht doet verwoede pogingen om Mike van Duinen van ADO Den Haag in te lijven, maar heeft vooralsnog weinig succes. De Domstedelingen deden eerder al een bod van net onder een miljoen euro, maar kregen te horen dat dit onvoldoende was.

ADO Den Haag veegt weer bod op Van Duinen van tafel

Inmiddels heeft FC Utrecht een tweede bod uitgebracht op de aanvaller, maar de club kreeg opnieuw nul op rekest. Sterker nog, de club heeft te horen gekregen dat ADO Den Haag alleen bereid is de aanvaller te laten gaan voor een veelvoud van het aanbod.

Hoewel het niet bekend is hoe hoog het bod is van FC Utrecht zou dat betekenen dat ADO Den Haag meerdere miljoenen wil ontvangen voor de 21-jarige spits, die ook al in de belangstelling stond van het Duitse Greuther Fürth en het Engelse Huddersfield Town.

Van Duinen brak vorig seizoen definitief door als basisspeler bij ADO Den Haag. In 33 competitieduels maakte hij elf treffers. Hij heeft een contract tot 2014 in Den Haag, maar de club uit de Hofstad heeft een optie om dat contract met twee jaar te verlengen. (Taco van den Velde)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen