ADO Den Haag huurt Lalkovic half jaar van Chelsea

ADO Den Haag is erin geslaagd om naast Ebi Smolarek nog een aanvallende versterking vast te leggen. De Slowaak Milan Lalkovic (19) komt over van Chelsea, met wie de Hagenaars sinds kort goede betrekkingen onderhouden. Een paar weken geleden werd Kenneth Omeruo al voor anderhalf jaar gehuurd van de Londenaren.

ADO Den Haag huurt Lalkovic half jaar van Chelsea

ADO is nu bezig de laatste formaliteiten glad te strijken omtrent de komst van Lalkovic, die voor een half jaar gehuurd zal worden. De rechtsbuiten, vooral geroemd om zijn snelheid, werd al op zijn veertiende door Chelsea gestrikt. Hij speelde nog niet in de hoofdmacht van de club. Eerder dit seizoen werd de jeugdinternational al een tijdje uitgeleend aan Doncaster Rovers op het tweede niveau, waar hij een goede indruk achterliet.

ADO waagde eerder vandaag nog een poging bij Danny Hoesen van Fulham, maar kreeg te horen dat diens verhuurperiode bij Fortuna Sittard niet meer verbroken kan worden. Fulham had dat uiterlijk een week voor het einde van deze transferperiode moeten aangeven. ADO schakelde daarop door naar Lalkovic, maar ziet in Hoesen nog wel een serieuze optie voor komend seizoen. (Geert-Jan Jakobs) Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's