Actief FC Emmen pikt ook Burnet op bij gedegradeerd Excelsior

Reacties

FC Emmen heeft zondagochtend de volgende versterking gepresenteerd voor het tweede seizoen ooit in de Eredivisie. Na Desevio Payne komt ook Lorenzo Burnet over van het gedegradeerde Excelsior.

Actief FC Emmen pikt ook Burnet op bij gedegradeerd Excelsior

Burnet had een aflopend contract bij de Kralingers en kan dus transfervrij de overstap maken naar Emmen. De 28-jarige linksback tekent voor één jaar, met een optie voor nog een seizoen. 'Ik hoop dat ik de club kan helpen om ook komend seizoen handhaving veilig te stellen', zegt Burnet op de clubwebsite. 'Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.'

Met Burnet haalt Emmen een speler met volop Eredivisie-ervaring in huis. De Amsterdammer speelde namens FC Groningen, NEC en Excelsior al 146 duels op het hoogste niveau. In het seizoen 2016/17 maakte de voormalig jeugdinternational een uitstap naar Slowakije, waar hij twaalf wedstrijden speelde voor Slovan Bratislava en de Slowaakse beker won.

Zo blijft Emmen flink actief met het aantrekken van nieuwe spelers. Zaterdag trok het al verdediger Ferhat Görgülü aan en eerder kwamen Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar en Matthias Hamrol de ploeg van trainer Dick Lukkien al versterken. Daartegenover staat een ware uitloop. Liefst 21 spelers vertrekken deze zomer en er volgen er mogelijk nog meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.