Achahbar en Te Vrede bezorgen Feyenoord zege in Emmen

Reacties

Op bezoek bij FC Emmen heeft Feyenoord ook zijn vijfde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten (0-2). Anass Achahbar en Mitchell te Vrede zorgden voor de doelpunten.

Achahbar en Te Vrede bezorgen Feyenoord zege in Emmen

Na deze oefenzeges op SV Honselersdijk (0-8), VOC (0-1), FC Horst (8-0) en ASWH (1-6) was FC Emmen de eerste serieuze tegenstander voor Feyenoord, waar trainer Fred Rutten de afgelopen week in Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Graziano Pellè drie basisspelers zag vertrekken.

Alleen die laatste kwam tijdens de voorbereiding al in actie namens de Rotterdammers, aangezien Janmaat en Martins Indi tot afgelopen zaterdag met Nederland actief waren op het WK. Feyenoord is na het vertrek van Pellè op zoek naar een nieuwe spits, maar zijn vervangers lieten zich zien.

Na een klein half uur kopte Achahbar van dichtbij de bezoekers op voorsprong en lang leek dit het enige doelpunt van de wedstrijd. In de 83ste minuut bepaalde Te Vrede de eindstand in de JenS Vesting op 0-2. Zaterdag 19 juli is Fortuna Sittard de volgende tegenstander voor Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.