AC Milan lijdt gezichtsverlies tegen dreumes Carpi

Reacties

AC Milan krabbelde net weer wat op in de Serie A, maar heeft de ruime zege van vorige week in het duel met degradatiekandidaat Carpi geen vervolg kunnen geven: 0-0.

AC Milan lijdt gezichtsverlies tegen dreumes Carpi

De 4-1 overwinning op Sampdoria van vorige week gaf AC Milan na een reeks van mindere resultaten weer het vertrouwen om omhoog te kijken in de Serie A. Het vizier werd stiekem alweer gericht op stadsgenoot Internazionale, koploper na vijftien speelronden in Italië, met 33 punten.

Hoewel de Rossoneri behoorlijk gehavend aan de aftrap verschenen tegen Carpi, de club die dit seizoen debuteert op het hoogste niveau en onderin bungelt, was de verwachting wel degelijk dat de Milanezen er met de zege vandoor zouden gaan. Maar die overwinning kwam er niet, omdat de bezoekers zich stuk beten op de verdedigende muur die Carpi opwierp.

En daardoor struikelde AC Milan, net nu het weer wat op begon te krabbelen in de Serie A, weer over de eigen benen. Want door het teleurstellende resultaat tegen de voetbaldreumes is de achterstand op de erfvijand en lijstaanvoerder namelijk weer negen punten en moet de ploeg het doen met een tijdelijke achtste plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.