Aanwinst Djordjevic inzetbaar voor FC Twente tegen Vitesse

FC Twente kan zondag in de uitwedstrijd tegen Vitesse beschikken over de nieuwe aanwinst Luka Djordjevic. De negentienjarige aanvaller uit Montenegro wordt vandaag in Enschede verwacht.

Aanwinst Djordjevic inzetbaar voor FC Twente tegen Vitesse

Djordjevic heeft in zijn geboorteland de formaliteiten voor zijn tewerkstellingsvergunning afgerond. De aanvaller zal ook direct voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten gaan trainen. 'Dan kijken we hoe hij er fysiek voorstaat, want Djordjevic heeft enkele weken geen wedstrijden gespeeld', aldus trainer Michel Jansen. 'In principe kan hij zondag tot de wedstrijdselectie behoren.'

Djordjevic wordt dit seizoen gehuurd van Zenit Sint-Petersburg en moet voor meer concurrentie in de Twentse aanvalslinie zorgen. 'We zitten niet zo dik in de spitsen, dus Luka is welkom. Hij is een allround-aanvaller die scorend vermogen heeft en ook medespelers in stelling kan brengen', zegt Jansen.

De trainer hoopt op korte termijn ook weer een beroep te kunnen doen op Robbert Schilder. De middenvelder is hersteld van de knieblessure die hem vorig seizoen al parten speelde en traint weer met de groep mee. Wout Brama meldt zich deze week weer bij Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth, de clubarts van Bayern München.

De vermaarde orthopeed voerde enkele weken geleden een injectietherapie uit aan de slepende hielblessure die Brama al sinds februari parten speelt. Müller- Wohlfarth kijkt nu in hoeverre de behandeling aanslaat en wat de eventuele volgende stap is in het revalidatieproces van de aanvoerder van FC Twente. Brama heeft sinds de start van de voorbereiding nog niet voluit met de groep mee kunnen trainen. (Peter Wekking)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen