Aanvoerder Coloccini blijft bij Nederlands getint Newcastle

Reacties

Fabricio Coloccini heeft zijn aflopende contract bij Newcastle United verlengd tot de zomer van 2017. The Magpies en Coloccini hebben in deze overeenkomst een optie voor een extra jaar opgenomen.

Aanvoerder Coloccini blijft bij Nederlands getint Newcastle

Newcastle-manager Steve McClaren toonde zich op de website van zijn club verheugd met het aanblijven van Coloccini. 'Vanaf de eerste dag dat ik hier ben, heeft Fabricio getoond over een buitengewoon karakter te beschikken. Het is fantastisch dat hij in de toekomst bij ons blijft.'

'Fabricio is mijn aanvoerder', vervolgde McClaren. 'Hij is een leider die door de hele club gerespecteerd wordt. Bovendien is hij een topspeler.' Coloccini voegde zelf toe. 'Ik ben blij dat ik bij deze club aanvoerder kan blijven. Ik speel hier al zeven jaar en ik ben van Newcastle gaan houden.'

Sinds de 32-jarige verdediger in augustus 2008 naar Engeland verhuisde, speelde hij 248 wedstrijden voor Newcastle. Met Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita, Siem de Jong en Georginio Wijnaldum heeft Coloccini vijf Nederlandse ploeggenoten.

Toney
Eerder op de dag kondigde Newcastle de komst van Ivan Toney aan. De negentienjarige aanvaller komt over van Northampton Town, dat op het vierde niveau in Engeland speelt. Toney debuteerde al op zestienjarige leeftijd voor Northampton en speelde 44 wedstrijden voor die club, waarin hij tien keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.