Aanvalsmachine Sevilla komt niet op gang bij Villarreal

Reacties

Villarreal en Sevilla hebben beide een punt overgehouden aan hun ontmoeting in de tweede speelronde in de Primera División. In El Madrigal werd zondagavond niet gescoord: 0-0.

Aanvalsmachine Sevilla komt niet op gang bij Villarreal

Na de 6-4 zege van Sevilla op Espanyol in de eerste speelronde werd ook tegen Villarreal het nodige verwacht van de ploeg van trainer Jorge Sampaoli. Villarreal bleek een veel stuggere opponent voor de bezoekers uit Andalusië.  De nummer vier van het voorbije seizoen leek zelfs op voorsprong te komen in eigen huis. De voor Alexandre Pato ingevallen Rafael Santos Borré (foto) scoorde uit een corner na een kopbal van Mateo Musacchio, maar de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Villarreal was de ploeg met de meeste doelpogingen, maar vaak was de inzet onzuiver of stond doelman Sergio Rico in de weg. De keeper onderscheidde zich na een uur met een katachtige reflex. Het harde schot van Manuel Trigueros belandde via de hand van Rico tegen de lat. Even later liet Nicola Sansone na te profiteren van slordig balverlies van Steven N'Zonzi. De Italiaan knalde in kansrijke positie over.

De ploegen kwamen niet meer tot scoren, waardoor Villarreal nog zoekt naar zijn eerste competitiezege van het seizoen. De ploeg staat met twee punten in de middenmoot. Sevilla doet het beter met vier punten uit twee duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.