Aanklager stelt onderzoek in naar speelverboden Willem II

Reacties

De aanklager betaald voetbal gaat officieel een vooronderzoek instellen naar Willem II. De kampioen van de Jupiler League zou, geheel tegen de regels in, speelverboden hebben opgelegd aan huurlingen Kevin Brands (Telstar) en Ryan Sanusi (FC Oss).

Aanklager stelt onderzoek in naar speelverboden Willem II

De KNVB liet onlangs al weten naar de situatie te gaan kijken, maar heeft nu officieel besloten er een vervolg aan te geven. Ook kwam vanuit Zeist al de boodschap dat in het contract van Brands geen bepaling was opgenomen. Dat betekent evenwel niet dat er geen afspraak is gemaakt.

Voorafgaand aan het kampioensduel van Willem II met Telstar (4-0) sprak Marcel Keizer, coach van de tegenstander van Willem II, uit dat Brands niet zou spelen omdat dat was afgesproken met Willem II. Op 7 maart zou dat ook al het geval zijn geweest tijdens de confrontatie tussen de Tilburgers en FC Oss.

De betrokkenen zijn door de KNVB allemaal om een reactie gevraagd en hebben tot uiterlijk dinsdag de tijd om te reageren. Vervolgens wordt besloten of er een schikkingsvoorstel uit het onderzoek gaat komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.