Aandelenemissie moet Fortuna Sittard redden

Reacties

Fortuna Sittard gaat met het uitgeven van aandelen en certificaten proberen het noodzakelijke geld bijeen te krijgen om het voortbestaan van de profclub op korte termijn te garanderen.

Aandelenemissie moet Fortuna Sittard redden

Fortuna Sittard staat aan de rand van de afgrond. De Eerstedivisionist liet onder meer weten haar hoop te hebben gevestigd op oude bekenden Mark van Bommel, Kevin Hofland en Bert van Marwijk. De laatste vertelde zaterdag aan VI verrast te zijn door de opmerkingen van directeur Joppe Sangen.  

Fortuna Sittard heeft meer plannen en hoopt op zeer korte termijn met de aandelen- en certificatenuitgifte negenhonderdduizend euro binnen te halen. Daarnaast praat de Limburgse club met mogelijke investeerders over achtergestelde leningen.

De uitgifte van aandelen – per stuk 36 euro – maakt deel uit van de eerste fase van het plan 'Schouders onder Fortuna'. Na het verbeteren van de wankele financiële basis van Fortuna volgen 'het organisatorisch op orde brengen van de club en het verbeteren van het voetbalproduct', aldus de Limburgse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.