Seedorf verwacht 'eind deze maand' duidelijkheid

Reacties

Ook na het laatste duel van het seizoen blijft het nog gissen naar de toekomst van Clarence Seedorf als trainer van AC Milan. De oud-international verwacht binnen twee weken duidelijkheid.

Seedorf verwacht 'eind deze maand' duidelijkheid

Seedorf ligt al langer onder vuur bij AC Milan, waarbij voorzitter Silvio Berlusconi deze week extra twijfel zaaide over een breuk met de Nederlandse trainer. Dat de Rossoneri geen Europees voetbal hebben bereikt doet de positie van Seedorf geen goed.

Maar het is voorlopig wachten op duidelijkheid. 'Ik heb geen intentie om te praten met de club via de media. Ik heb dat al maanden verkondigd en ga dat nu niet veranderen', aldus Seedorf tegen Sky Sport Italia. 'Voor het einde van de maand zullen we zaken bespreken en een beleid uitstippelen.'

Seedorf maakte in januari de stap van speler naar trainer. 'Het was een nieuwe ervaring aan de andere kant van de kleedkamer te staan, maar we zijn erin geslaagd een coherente groep te smeden en dat was zeer positief', aldus de onervaren trainer die wel beduidend beter presteerde dan zijn voorganger. AC Milan pakte onder Seedorf dertien punten meer dan onder Massimo Allegri in een gelijk aantal duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.