Zo worden de kansen in halve finales Champions League ingeschat

ADVERTORIAL - De ontknoping van de Champions League begint dinsdagavond met een geweldig affiche. Bij de start van de halve finales neemt Bayern München het in eigen huis op tegen Real Madrid, een dag later speelt Borussia Dortmund thuis tegen Paris Saint-Germain. De odds van Unibet geven een beeld van hoe de kansen worden ingeschat.

Zo worden de kansen in halve finales Champions League ingeschat
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid heeft van de vier overgebleven clubs misschien wel de zwaarste duels in de kwartfinale achter de rug. De Koninklijke moest afrekenen met titelverdediger Manchester City. De koploper van La Liga won in Manchester na strafschoppen en hield de hoop op het voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis winnen van de Europa Cup I/Champions League zo levend, meer dan levend. Kijkend naar de quoteringen voor eindwinst is Real Madrid de favoriet. Inzetten op Champions League-winst van de Spaanse grootmacht kan 2.40 keer de inleg opleveren.

Of zou het dit seizoen eindelijk gaan lukken voor Paris Saint-Germain? De Fransen zijn in elk geval favoriet in het tweeluik met Borussia Dortmund. PSG stond in het seizoen 2020/21 voor het laatst in de halve finale, waarin Manchester City toen te sterk was. Het seizoen daarvoor verloor het sterrenensemble in de finale van Bayern München. Voor het eerst in de clubhistorie de beste van Europa worden zou voor sterspeler Kylian Mbappé een geweldig afscheid bij PSG betekenen. Voor eindwinst van PSG staat een odd van 3.50.

De Bundesliga is met twee clubs het best vertegenwoordigd in de eindfase van de Champions League, maar zowel Bayern als Dortmund begint als underdog aan de halve finale. De kansen van Bayern op eindwinst worden wel een stuk hoger ingeschat dan die van BVB. In de Bundesliga is het verschil tussen beide clubs ook twaalf punten in het voordeel van Der Rekordmeister.

Quoteringen voor eindwinst

- Real Madrid: 2.40
- Paris Saint-Germain: 3.50
- Bayern München: 3.75
- Borussia Dortmund: 10.00

Unibet pakt bij de halve finales natuurlijk uit met verschillende verhoogde odds. Zo wordt een verhoogde quotering aangeboden voor Real Madrid scoort in beide helften (3.50). Carlo Ancelotti kon vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad verschillende belangrijke spelers rust geven vanwege de riante voorsprong in La Liga. Real is al tien Champions League-wedstrijden op rij ongeslagen. Voor een gelijkspel of zege van de bezoekers in München (Dubbele Kans, X2) staat een odd van 1.56. De quotering voor een overwinning van Bayern is 2.48.

Uniboosts bij Bayern München - Real Madrid

- Real Madrid scoort in beide helften: 3.50
- Harry Kane maakt het eerste doelpunt: 5.75
- Kane, Kimmich, Vinícius & Bellingham over 0.5 schoten op doel: 7.25
- Bayern München leidt bij rust: 3.50

Geniet met extra spanning van het Champions League-spektakel door mee te spelen bij Unibet! Bekijk het uitgebreide aanbod hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's