Thuram op zoek naar creatieve Inter-supporter

Reacties

Marcus Thuram groeide dit seizoen bij kersverse kampioen Internazionale niet alleen uit tot sterkhouder, maar ook tot publiekslieveling. Dat bleek afgelopen zondag wel, tijdens de huldiging van de Nerazzurri.

Thuram op zoek naar creatieve Inter-supporter
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Thuram deelde op zijn Instagram een foto van een Inter-supporter die bovenop een stoplicht zat. Dat was echter niet waar het de Franse aanvaller om draaide. De fan droeg namelijk een shirt van de Nerazzurri uit het seizoen 2019/20 en had achterop de naam 'Thuram', inclusief twee sterren, geplakt. Romelu Lukaku droeg in dat seizoen shirtnummer negen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onder de foto plaatste Thuram de tekst: 'Jongens, reageer en deel, help me hem te vinden en ik geef hem het nieuwe shirt'. Teamgenoot Alessandro Bastoni zag zijn kans schoon voor een grapje. 'Hier ben ik', reageerde de Italiaanse verdediger op het bericht.

Thuram maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar Inter. In zijn eerste Serie A-seizoen was hij tot nu toe goed voor twaalf doelpunten en zeven assists. Inter werd vorige week voor de twintigste keer kampioen van Italië. 

VI's Freek Jansen sprak met Davy Klaassen over de Milanese titel:

Spelersprofiel

M. Thuram


Geboortedatum:
6 augustus 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Parma
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
90 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Frankrijk
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer M. Thuram
Meer over M. Thuram
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.