Pechmoment kost PSV-jonkies prolongatie Premier League International Cup

Reacties

PSV is er niet in geslaagd om de Premier League International Cup opnieuw mee te nemen naar Eindhoven. In een reprise van de finale van vorig jaar moest de ploeg van trainer Wil Boessen zijn meerdere erkennen in Crystal Palace.

Pechmoment kost PSV-jonkies prolongatie Premier League International Cup

De strijd om de beker vond woensdag plaats op Selhurst Park, de thuisbasis van The Eagles. PSV begon goed en dwong ook kansen af, maar hield het kruit droog. Dat kwam de bezoekers duur te staan, want Crystal Palace besliste halverwege de tweede helft de finale. Via het been van Matteo Dams maakte Franco Umeh het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jong PSV en Jong Feyenoord
Aan de Premier League International Cup deden een aantal buitenlandse ploegen mee, zoals Jong Feyenoord, maar de PSV-jonkies speelden enkel tegen Engelse opponenten. In de groepsfase eindigden de duels met Nottingham Forest, Blackburn Rovers en Leeds United in een overwinning. Van Wolverhampton Wanderers werd verloren.

In de knock-outfase trof PSV zelfs alleen maar tegenstanders uit Londen. Eerst moet Chelsea eraan geloven, daarna volgde West Ham United. In de finale moest net als vorig seizoen worden afgerekend met Crystal Palace. Dat bleek een brug te ver.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.