Jubilerende Müller baalt van gelijkspel tegen Real Madrid

Reacties

Thomas Müller (34) speelde dinsdagavond tegen Real Madrid zijn honderdvijftigste wedstrijd in de Champions League. Desondanks was er door het resultaat geen ruimte voor een feestje bij de Duitser.

Jubilerende Müller baalt van gelijkspel tegen Real Madrid
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Slechts twee spelers in de geschiedenis van de Champions League wisten ook tot honderdvijftig wedstrijden voor één club te komen: Iker Casillas en Xavi Hernández. 'Je moet goed eten en slapen om dit te kunnen bereiken', begon Müller na afloop van het duel bij het tv-programma CBS Sports Golazo. 'Op mijn leeftijd heb je normaliter een rolstoel nodig', grapte de speler van Bayern München daarna.

Müller zag zijn teamgenoten kort nadat hij gewisseld was (80ste minuut) de 2-2 incasseren. Die kwam van de schoen van Vinícius Júnior, die ook al voor de openingstreffer had gezorgd. 'Ik voelde me goed vandaag', ging Müller verder. 'Uiteindelijk ben ik niet tevreden met dit gelijkspel. Maar dit is hoe Real Madrid het vaak flikt. Je weet het en je hebt het gezien, twee keer tegen Manchester City. Je moet elke minuut voorzichtig zijn. Toni Kroos staat te lachen, maar hij weet dat het altijd hetzelfde liedje is.'

Op 8 mei treffen de twee ploegen elkaar opnieuw, maar dan in Madrid.

VI's Pieter Zwart analyseerde het duel tussen Bayern en Real:

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer T. Müller
Meer over T. Müller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.