Manchester United wacht heet avondje in Zuid-Londen

ADVERTORIAL - Uit tegen Crystal Palace moet Manchester United maandagavond winnen om de zesde plaats weer over te nemen in de Premier League. Concurrenten Newcastle United en Chelsea deden eerder in deze speelronde al goede zaken. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Manchester United wacht heet avondje in Zuid-Londen
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
4 - 0
Manchester United
Manchester United

Het United van Erik ten Hag is weer behoorlijk aan het kwakkelen in de Premier League. De ploeg won slechts één van zijn laatste zes competitiewedstrijden, dat was de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sheffield United. Zowel Chelsea als Newcastle heeft meer punten gepakt in de voorbije weken, waardoor de druk op The Red Devils verder is opgevoerd. Buiten de topzeven eindigen zou een blamage zijn. Dat gebeurde United in het seizoen 1989/90 voor het laatst.

Crystal Palace-uit is een zware horde. Het klassieke Selhurst Park staat bekend als een van de meest sfeervolle stadions in de Premier League, zeker bij avondwedstrijden. United won geen enkele van zijn laatste drie uitwedstrijden tegen The Eagles, die de smaak te pakken hebben onder de nieuwe manager Oliver Glasner. Palace pakte tien punten in zijn laatste vier competitiewedstrijden en won in die serie van Liverpool (0-1), West Ham United (5-2) en Newcastle United (2-0). De Londenaren zijn naar de veertiende plaats geklommen.

Unibet biedt drie verhoogde quoteringen aan voor de wedstrijd van vanavond:

Uniboosts

- Manchester United staat voor bij rust: 3.75
- Crystal Palace wint en beide teams scoren: 3.75
- Olise, Fernandes, Garnacho & Mateta schieten allemaal minstens één keer op doel: 4.50

Met Eberechi Eze en Michael Olise heeft Palace twee geweldige spelers in de selectie die vroeg of laat een stap omhoog zullen maken. Met hun dribbels en creativiteit zijn zij indien fit de blikvangers. Eze ontbrak in de vorige speelronde in de uitwedstrijd tegen Fulham vanwege knieklachten, maar Olise was er wel bij. De blessuregevoelige Fransman speelde dit seizoen iets meer dan duizend minuten in de Premier League. De rechtsbuiten was in dat relatief korte tijdsbestek direct betrokken bij elf goals. Olise scoorde zeven keer en gaf vier assists.

Bij Manchester United is Bruno Fernandes natuurlijk de smaakmaker. In het slechte seizoen voor United heeft de 29-jarige Portugees gewoon alweer tien keer gescoord in de Premier League en zeven assists gegeven. De captain scoorde zeven keer in zijn laatste zeven optredens in de competitie. Inzetten op een goal van de aanvallende middenvelder vanavond tegen Palace kan 3.55 de inzet opleveren.

Quoteringen doelpuntenmakers

- Jean-Philippe Mateta: 2.55
- Eberechi Eze: 2.70
- Michael Olise: 3.30

- Rasmus Højlund: 3.05
- Alejandro Garnacho: 3.40
- Bruno Fernandes: 3.55

Wil jij met extra spanning genieten van de voor Manchester United o zo belangrijke uitwedstrijd? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's