Club Brugge brengt slecht nieuws over uitgevallen Meijer

Reacties

Bjorn Meijer heeft zondag in de play-offwedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp FC een zware knieblessure opgelopen. De Nederlandse linksback moet onder het mes en staat maandenlang buitenspel, zo meldt zijn werkgever op de officiële clubwebsite.

Club Brugge brengt slecht nieuws over uitgevallen Meijer
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Meijer raakte geblesseerd zonder dat er een tegenstander bij hem in de buurt was. De verdediger liet zich vlak voor rust op het veld zakken, wachtend op medische hulp. Hij werd vervangen door Kyriani Sabbe.

De blessure is een stuk ernstiger dan hij op het eerste oog leek. Club meldt dat Meijer maandagochtend onderzocht is en dat er serieus letsel aan de rechterknie aan het licht is gekomen. Meijer moet geopereerd worden en vervolgens maandenlang revalideren.

Het is een enorme tegenvaller voor de 21-jarige Meijer, die in zijn tweede seizoen bij Club zit en eerder al lang aan de kant stond met een buikspierblessure. Door zijn goede spel van de afgelopen weken en het wegvallen van Quilindschy Hartman werd hij in de wandelgangen genoemd als mogelijke optie voor het Nederlands elftal op het aankomende EK. Die droom zal echter sowieso geen werkelijkheid worden voor Meijer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.