Service & contact

Service & contact

Waar kunnen we je mee helpen?
 

Over ons

 • Voetbal International is sinds 1965 een leider op gebied van voetbaljournalistiek. Met de grootste voetbalredactie van Nederland werken wij er dagelijks aan om altijd en overal betrouwbaar voetbalnieuws te brengen voor iedereen. Dit doen we via meerdere wegen, zoals op onze website, in de app en in het weekblad. Daarbij is het onze missie om context te bieden bij het dagelijkse nieuws en je mee te nemen in de verhalen achter het voetbal.

 • Op VI PRO brengen we extra duiding en inzichten bij het laatste voetbalnieuws. Binnen het betaalde gedeelte van ons platform vind je de meeste exclusieve verhalen, video’s en podcasts voor de echte voetballiefhebber. Zo geven we je een blik in het leven van (oud-)spelers, nemen we je mee in de financiële wereld achter het voetbal en laten we je zien hoe jouw favoriete team wil spelen. Daarnaast zijn we niet bang om onze mening te geven over het voetbal. Wil jij lid worden van VI PRO? Sluit dan nu hier een abonnement af.

  Wil jij nog meer weten over VI PRO? Ga dan nu naar www.vi.nl/over-pro

 • VI PRO is beschikbaar op onze (mobiele) website en in de app. Op onze website vind je alle VI PRO-artikelen, -video’s en -podcast’s gemakkelijk via de menubalk onder ‘VI PRO’. 

  In de app vind je VI PRO linksbovenin je scherm onder de knop ‘PRO’. Klik onderin de blauwe balk op ‘nieuws’ en swipe naar links om alle PRO-stukken te zien. 

  Als VI PRO-lid kan je ook VI PRO-artikelen, -video’s en -podcasts opslaan om later terug te lezen, bekijken of beluisteren. Deze kan je vinden in de ‘Mijn VI’-omgeving. Deze vind je op de website rechts bovenin de menubalk en in de app onderin de blauwe menubalk.  

  Voor meer informatie over VI PRO en een VI PRO-abonnement kun je terecht op deze uitleg pagina. Wil jij lid worden van VI PRO? Klik dan nu hier en kies welk abonnement het beste bij jou past.

 • Wekelijks brengt Voetbal International een stukje ontspanning via het weekblad. Hierin staan de uitslagen van het afgelopen weekend, exclusieve interviews met spelers en trainers, achtergrondverhalen, reportages en nog veel meer. De Voetbal International verschijnt in principe wekelijks op woensdag. Bij feestdagen, doordeweekse interlands en tijdens internationale toernooi kan het zijn dat de VI op een andere dag wordt geleverd. Wij zullen je hierover altijd tijdig informeren. In week 52 verschijnt Voetbal International niet. Abonnees ontvangen daarom in week 51 een speciaal, extra dik Kerstnummer. Ook ontvang je voor aanvang van het nieuwe seizoen de VI Seizoengids [1]. Wil je de VI wekelijks ontvangen? Bekijk dan nu hier onze aanbiedingen en word lid!

Lidmaatschap bij VI

 • Met een VI-account heb je voordelen boven andere websitebezoekers. Je kan bijvoorbeeld:

  ●  Reageren onder onze artikelen;

  ●  Alerts instellen over jouw favoriete club of speler;

  ●  Deelnemen aan winacties.

  Je kan hier een account aanmaken. Indien je al een account hebt, maar je wachtwoord vergeten bent, kan je die hier tevens aanpassen. Met een VI-account is het niet direct mogelijk om onze VI PRO-artikelen te lezen. Hiervoor moet je eerst een VI PRO-abonnement hebben. Word hier lid van VI PRO.

  Tip: wil jij lid worden van VI PRO en heb je al een VI-account? Sluit je abonnement dan af met dit formulier. Alle gegevens uit jouw VI-account worden dan overgenomen binnen de abonnementsgegevens. 

 • Lid worden van VI PRO is heel gemakkelijk. Via deze link kan je snel een abonnement op VI PRO afsluiten. Wil jij naast VI PRO ook graag het weekblad ontvangen? Word dan nu hier weekblad-abonnee. Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement? Dan helpt onze klantenservice je graag telefonisch verder. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 via: (088) 004 2222

 • PRO

  VI PRO is het betaalde gedeelte van ons digitale platform wat het verhaal brengt achter het voetbalnieuws. De verhalen hebben onverwachte invalshoeken. We spelen in op vragen die leven bij leden door kritisch te zijn wanneer het moet en innovatief wanneer de situatie daarom vraagt. Bekijk hier de uitgebreide uitleg van VI PRO.

  Er zijn meerdere abonnementsvormen van VI PRO. Zo kan je kiezen voor alleen het digitale VI PRO-abonnement of een VI PRO-abonnement in combinatie met het weekblad. Verder kan je zelf kiezen welke looptijd je wil afsluiten. Wil jij lid worden van VI PRO? Bekijk dan nu hier onze aanbiedingen en kies het abonnement wat bij jou past.

  VI PRO + Weekblad

  Met een weekbladabonnement krijg je iedere week, op week 52 na, het weekblad thuisbezorgd. De inhoud van het weekblad bestaat uit een inhoudelijke benadering van het Nederlandse en internationale voetbal. Dat doen we door middel van analyses, achtergrondverhalen, interviews en reportages. Bekijk hier de uitgebreide uitleg over het weekblad. Via de VI Kiosk-app krijg je ook online gratis toegang tot het weekblad. Meer informatie over de VI Kiosk-app vind je hier.

  Bij elk weekbladabonnement ontvang je tevens onbeperkt toegang tot VI PRO. Op VI PRO lees je nog meer exclusieve achtergrondverhalen, tactische analyses en reportages. Daarnaast breidt VI PRO jouw voetbalervaring uit met video’s en podcasts. Wil jij het weekblad wekelijks ontvangen en ook nog eens de meest exclusieve verhalen, video’s en podcasts consumeren op VI PRO? Word dan nu hier lid.

 • Voetbal International biedt verschillende abonnementen aan. Zo kan je kiezen voor het digitale VI PRO of een combinatie van VI PRO en het weekblad. Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende looptijden van het abonnement. Een langere looptijd zorgt altijd voor lagere maandelijkse kosten. De huidige tarieven kan je altijd in onze abonnementshop vinden. Wil jij een abonnement afsluiten maar lukt dit niet online? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit doe je via service@vi.nl of (088) 004 2222. Onze medewerkers zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

  Naast de reguliere tarieven, doen wij meerdere keren per jaar acties met lagere prijzen of met speciale incentives. Deze tarieven gelden altijd alleen in de aangegeven periode en onder bepaalde actievoorwaarden. Tarieven die in het verleden gebruikt zijn vervallen op het moment dat deze niet meer via de website gecommuniceerd worden. VI is niet aansprakelijk voor het mislopen van actietarieven en heeft het recht om de tarieven op ieder moment aan te passen. 

  Per 12 januari 2023 veranderen onze weekblad tarieven voor abonnees met een automatisch doorlopend abonnement. Deze verhoging is niet van toepassing op abonnementsvormen met een langdurig contract. Bekijk hier wat dit voor jouw abonnement betekent.

Mijn gegevens

 • De profielgegevens van je VI-account kan je hier wijzigen.

 • Het e-mailadres van je VI-account kan je hier wijzigen.

 • Het wachtwoord van je VI-account kan je hier wijzigen.

 • Om je abonneenummer te koppelen met je VI-account dien je eerst in te loggen, vervolgens kan je hier je account koppelen.

Mijn VI PRO-abonnement

 • Je zeven-cijferige abonneenummer kan je op een aantal plekken vinden: 

  1) In de bevestiging die je hebt gekregen na het afsluiten van het abonnement.

  2) Op de website bij de pagina ‘Mijn VI’, onder het tabje ‘Mijn abonnement’

  3) Op de plastic verpakking waarin Voetbal International verzonden wordt. 

  4) Indien gebruik gemaakt wordt van een adreskaart in de plastic verpakking, dan staat het abonneenummer niet op de verpakking, maar boven de adresgegevens.

 • Het abonnementen loopt altijd automatisch door op het moment dat deze niet is stopgezet. Op het moment dat je een abonnement met een vaste looptijd heb afgesloten, gaat dit abonnement over in een maandelijks opzegbaar abonnement tegen de prijs die op dat moment op de website staat. 

  Wil jij jouw abonnement verlengen tegen een vaste prijs? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij maken de verlenging graag voor je in orde. Dit doe je via service@vi.nl of (088) 004 2222. Onze medewerkers zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

 • Op dit moment is het helaas technisch nog niet mogelijk om online je abonnement aan te passen of op te zeggen. We vragen je om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice via service@vi.nl of (088) 004 2222.

  Onze abonnementen lopen altijd door op het moment dat er geen opzegging heeft plaatsgevonden. Op het moment dat je een abonnement met een vaste looptijd hebt afgesloten, gaat dit abonnement over in een maandelijks opzegbaar abonnement tegen de prijs die op dat moment op de website staat. Bij een opzegging wordt het abonnement met een vaste looptijd op de einddatum stopgezet. Deze abonnementsvorm kan nooit per direct stopgezet worden. Een maandelijks opzegbaar abonnement kan op ieder moment met een maand opzegtermijn stopgezet worden.

  Let op: je kan jouw abonnement op elk moment verlengen of upgraden met het weekblad. Heb je een abonnement afgesloten voor een vaste looptijd? Dan kan je deze looptijd niet inkorten. Daarnaast is het niet mogelijk om tijdens de looptijd van een weekblad abonnement over te stappen naar alleen de digitale VI PRO versie.

 • Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via service@vi.nl of (088) 004 2222.

Veelgestelde vragen

 • ​​De Voetbal International verschijnt in principe wekelijks op woensdag. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden bij feestdagen, internationale toernooien of tijdens doordeweekse interlands. Het weekblad komt dan wat later uit, zodat je niks mist van al het voetbal. Wij zullen je hierover altijd tijdig informeren mocht dit het geval zijn. In week 52 verschijnt Voetbal International niet. In week 51 verschijnt daarom een extra dikke editie met nog meer exclusieve achtergrondverhalen, interviews en veel meer. Voorafgaand aan het nieuwe seizoen ontvang je de VI Seizoengids. Wil je de VI wekelijks ontvangen? Bekijk dan nu hier onze aanbiedingen en word lid!

  Wij werken samen met derde partijen om ons weekblad bij jou te bezorgen. Na de aflevering van het blad aan de bezorgdienst, zijn wij overgeleverd aan hun bezorgschema. Hierdoor kan het voorkomen dat het weekblad in sommige gevallen later of niet geleverd wordt. Voetbal International kan, zoals aangegeven in de voorwaarden, niet aansprakelijk worden gesteld voor een levering die later is dan verwacht. Wel denken wij graag met je mee voor een passende oplossing. Wanneer een weekblad niet geleverd wordt, zullen we deze altijd nasturen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via mail: service@vi.nl of telefoon: (088) 004 2222

 • Het probleem dat onze abonnees vaak opnieuw moeten inloggen op onze website is bij ons bekend en heeft een hoge prioriteit in onze websiteverbeteringen. Onze technische afdeling is constant bezig met het verbeteren van de website. Bij het live zetten van zo’n verbetering werd je in het verleden vaak automatisch uitgelogd. Het uitlogprobleem is iets waar dagelijks onze aandacht naartoe gaat. In de afgelopen maanden zijn er veel stappen gezet om dit te verbeteren. Mocht je nog steeds problemen ervaren met in- of uitloggen? Neem dan graag contact op met onze klantenservice via mail: service@vi.nl of telefoon: (088) 004 2222

Redactie

 • De redactie van Voetbal International is altijd op zoek naar het laatste nieuws. Goede nieuwstips zijn meer dan welkom en kunnen worden ingestuurd op nieuws@vi.nl.

 • Heb je een technisch probleem ontdekt? Je kan ons bereiken op service@vi.nl. We gaan zo snel mogelijk aan de slag met je feedback!