Willem II-baas Van Gool noemt 'opluchting' overdreven

Reacties

Willem II hoeft niet meer te vrezen voor een sanctie van de Europese Commissie. Na jarenlang onderzoek is het Europese bestuursorgaan tot de conclusie gekomen dat de steun die de Tilburgse club kreeg in overeenstemming zijn met de EU-staatssteunregels. Ook PSV, FC Den Bosch, MVV en NEC kregen goed nieuws.

Willem II-baas Van Gool noemt 'opluchting' overdreven

Algemeen directeur Berry van Gool van de Tilburgse club zegt tegenover Voetbal International blij te zijn met het nieuws, maar noemt de term 'opluchting' wat overdreven. 'Om eerlijk te zijn hebben we al jarenlang het idee dat we in ons recht stonden. Dit nieuws is daarvan slechts een bevestiging', aldus de Willem II-baas.

Zijn club is maandag begonnen aan een trainingskamp in Oisterwijk, op een steenworp afstand van Tilburg. In de ploeg van Erwin van de Looi kampen Bartholomew Ogbeche (hamstring) en Anouar Kali (bovenbeen) met pijntjes. Laatstgenoemde revalideert deze week in Amsterdam, teneinde zo snel mogelijk te herstellen. Over de ernst van de blessure van Obegche wordt snel meer duidelijk.

Afgelopen seizoen ontbraken de twee ook al langdurig vanwege blessures.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.