Willem II neemt Chelsea-talent Scott op proef

Reacties

Willem II heeft vanaf maandag Kyle Scott van Chelsea op proef. Hij is een speler die als rechterspits uit de voeten kan. De Tilburgse club heeft op die positie nog een vacature, nu onlangs bekend werd dat het contract van Terell Ondaan niet verlengd kon worden. Hij ging niet akkoord met de aanbieding van de Tricolores.

Willem II neemt Chelsea-talent Scott op proef

Scott (18), die bij Chelsea ook regelmatig aantrad als middenvelder of als linkerflankspeler, zal vermoedelijk in de komende drie oefenduels die Willem II afwerkt meespelen met de ploeg van de nieuwe trainer Erwin van de Looi. Maandag trapt zijn elftal het seizoen af tegen de amateurs van vv Diessen. Van de Looi: 'Het is geen geheim dat we nog op zoek zijn naar aanvallende versterkingen. We willen deze jongen aan het werk zien. Hij krijgt de komende dagen de kans om zich te bewijzen.'

Willem II versterkte zich tot dusverre met Fran Sol (Villarreal), Thom Haye (AZ) en Jari Schuurman (gehuurd van Feyenoord). Behalve naar spelers op het veld is Willem II ook nog op zoek naar versterking voor de technische staf. De Tilburgse club zoekt onder meer nog een keeperstrainer na het vertrek van Raymond Vissers. Voor die positie is onder anderen voormalig goalie Jim van Fessem in beeld. Ook bekijkt Willem II de optie om nog een tweede assistent-trainer aan te stellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.