West Ham United volgt Bruno Martins Indi op de voet

Feyenoorder Bruno Martins Indi staat steeds nadrukkelijker in de belangstelling van West Ham United. De 21-jarige verdediger wordt al enige tijd gevolgd door de Premier League-club, die de scouting van de speler de laatste weken heeft geïntensiveerd.

West Ham United volgt Bruno Martins Indi op de voet

Zo werd Martins Indi bekeken tijdens de uitwedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle en ook woensdagavond, toen hij met het Nederlands elftal aantrad tegen Portugal, zaten afgevaardigden van de Londense club op de tribune in Faro.

West Ham United hoopt de selectie nog te versterken voor de transferdeadline op 2 september. De club van manager Sam Allardyce wil aanhaken bij de Engelse subtop, vooruitlopend op de verhuizing naar het Olympisch Stadion van Londen in 2016. In de jaren daarna hopen de clubeigenaren David Gold en David Sullivan een gooi te doen naar Champions League-voetbal.

Deze zomer nam West Ham United onder anderen al Andy Carroll en Stewart Downing over van Liverpool, kwam de Spaanse doelman Adrian van Real Betis Sevilla en werd de Roemeense vleugelverdediger Razvan Rat gekocht van Shakhtar Donetsk.

Bruno Martins Indi debuteerde in het seizoen 2010/11 voor Feyenoord en speelde inmiddels 78 competitiewedstrijden voor de Rotterdamse club, waarin hij drie keer scoorde. Tegen Portugal speelde hij woensdagavond zijn tiende interland. (Tom van Hulsen)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen