Vitesse is Van der Werff lang kwijt na knieoperatie

Reacties

Maikel van der Werff ondergaat vrijdag een operatie aan zijn linkerknie. De centrale verdediger van Vitesse is naar verwachting zeker zes weken uitgeschakeld.

Vitesse is Van der Werff lang kwijt na knieoperatie

Van der Werff is dit seizoen een vaste waarde in de defensie van de Arnhemmers, tot nu toe kreeg hij in alle competitieduels een basisplaats van trainer Henk Fraser. 'Ik was bezig aan een sterk seizoen en voelde mij goed', vertelt de mandekker op de clubsite. 'Zo'n blessure is verschrikkelijk balen, maar ik ga er alles aan doen om zo snel en sterk mogelijk terug te keren op het veld.'

De 27-jarige Van der Werff gaat vrijdag in Rijnstate onder het mes, om daarna aan het revalidatieproces te beginnen. De schatting is hij er in totaal zes weken niet bij is bij Vitesse. De verdediger mist daardoor de Eredivisie-wedstrijden tegen AZ, NEC, PSV, Heracles Almelo, SC Heerenveen en Excelsior en is er ook in het bekerduel met RKC Waalwijk niet bij.

Chelsea-huurling Matt Miazga lijkt de komende tijd de logische vervanger voor Van der Werff in de Vitesse-defensie. De 21-jarige Amerikaan moest het tot nu toe alleen met invalbeurten doen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.