Vilhena draait bij: langer verblijf in De Kuip toch optie

Reacties

Tonny Vilhena (20) overweegt zijn contract bij Feyenoord uit te dienen. Dat betekent dat hij in principe ook komend seizoen in De Kuip actief zal zijn en daarna transfervrij kan vertrekken.

Vilhena draait bij: langer verblijf in De Kuip toch optie

Vilhena heeft er zo zijn redenen voor, en die liggen in de privésfeer (zijn moeder is ziek). De jonge middenvelder stond lang open voor een vertrek bij Feyenoord.

Afgelopen winter bood Southampton nog alles bij elkaar 2,4 miljoen euro voor de speler die Feyenoord zelf heeft opgeleid. Trainer Fred Rutten stond er niet onwelwillend tegenover. Met het bedrag wilde hij Tjaronn Chery halen van FC Groningen, maar de clubleiding van Feyenoord besloot Vilhena aan zijn contract te houden.

De kans op een vertrek van Jean-Paul Boëtius wordt wel steeds groter. Hij kwam met Feyenoord geen nieuw contract overeen, zodat de club besloot de onderhandelingen definitief te staken. Voor Boëtius is volop belangstelling. Eerder was Sevilla al in de markt, onlangs kwam Fiorentina hem bekijken.

Met een nog eenjarig contract zal Feyenoord hem willen verkopen, voordat hij straks samen met Vilhena transfervrij De Kuip uit loopt en de club niks krijgt voor twee spelers in wie ze tijd en energie heeft gestoken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.