Van Geel start zoektocht naar nieuwe keeper na tegenslag

Reacties

De zware blessure van Kenneth Vermeer is een harde klap voor Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel heeft direct laten weten dat de Rotterdammers op zoek gaan naar een nieuwe keeper.

Van Geel start zoektocht naar nieuwe keeper na tegenslag

'Een zwarte dag', aldus Van Geel, kort nadat hij geconfronteerd werd met het nieuws van de zware achillespeesblessure van de eerste keeper. Vermeer moet de rest van het kalenderjaar toekijken. Ook tweede doelman Warner Hahn is geblesseerd. Hij is pas eind 2016 (november/december) weer speelkaar. Een doelman huren lijkt daardoor een logische keuze voor de Rotterdammers.

'Net op het moment dat Dirk Kuijt zijn nieuwe contract aan het tekenen is, gebeurt dit', sombert Van Geel in gesprek met Voetbal International. 'Ja, we gaan en moeten nu zeker reageren. We moeten nu iemand halen. Giovanni van Bronckhorst loopt net de kamer uit. We krijgen al van alle kanten tips en inderdaad: Brad Jones is daarbij genoemd. Maar we gaan nu alles op een rijtje zetten en komen in actie.'

Jones kwam in de tweede seizoenshelft uit voor NEC, maar is inmiddels transfervrij. De Australiër traint momenteel bij zijn voormalig werkgever Liverpool. Derde doelman Pär Hansson kwam net als Jones in januari naar Nederland, maar de Zweed kwam tot geen enkel officieel optreden in de hoofdmacht van de Rotterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.